Anlık Bildirim

LG V50 ThinQ 5G’nin fiyatı ve çıkış tarih belli oldu

Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtılan LG V50 ThinQ 5G'nin fiyat etiketi ve ne zaman piyasaya sürüleceği açıklandı. Promosyon kapsamında Mayıs ayına kadar çift ekran aksesuarı ücretsiz sunulacak.
Güney Koreli LG, 2019 Mobil Dünya Kongresi kapsamında LG G8 ve LG V50 ThinQ 5G olmak üzere iki telefon tanıtmıştı. Şirket kısa süre önce LG G8'in 11 Nisan'da satışa sunulacağını açıkladı. Şimdi ise 5G bağlantısını destekleyen LG V50 ThinQ'nun fiyat etiketi ve ilk etapta nerede piyasaya sürüleceği belli oldu.
Akıllı telefon 19 Nisan tarihinde Güney Kore’de satışa sunulacak. Fiyat etiketinin ise 1.050 dolar olacağı belirtildi. Bu arada Samsung'un 5 Nisan'da Güney Kore'de Galaxy S10 5G modelinin 256 GB'lık varyantını 1.225 dolar fiyatla piyasaya süreceğini de belirtelim.

İkinci ekran aksesuarı Mayıs'a kadar ücretsiz

LG V50'nin benzersiz özelliklerinden biri de ikinci ekran takılarak katlanabilir telefona dönüştürülebilmesi. Akıllı telefona özel bir kılıfla tutturulan bu aksesuar ayrı olarak satılıyor.
Ancak LG'nin sunduğu promosyon kapsamında 6.2 inçlik 2160 x 1080 piksel çözünürlüğündeki bu ikinci ekran Mayıs ayına kadar LG V50 ThinQ 5G satın alanlara ücretsiz olarak verilecek. Akıllı telefonun Mayıs ayı içerisinde de Avrupa'ya gelmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim