Anlık Bildirim

LG, V20 ve G5 modellerine güncelleme desteğini sonlandırdı

2016 yılında duyurulan LG V20 ve G5 modelleri bundan sonra Android güncellemeleri ve güvenlik yamalarını almayacaklar. Her iki cihaz en son Android 8.0 güncellemesi almışlardı.
LG, V20 ve G5 güncelleme desteğini sonlandırdı Tam Boyutta Gör
LG, yılda iki adet amiral gemisi çıkarma döngüsüne ayak uydurmuş ve 2016 yılında önce G5 sonrasında ise V20 modellerini duyurmuştu. Snapdragon 820 işlemci ile sunulan her iki model için güncelleme desteği an itibariyle sonlandırılıyor.

LG güvenlik güncellemeleri listesinden iki telefon da silindi

Google, Android güncellemelerine ek olarak kısa aralıklarla güvenlik yamaları yayınlıyor. Bu yamalar önemli güvenlik açıklarını ve başka problemleri kapatmak amacıyla kullanılıyor. LG’nin sitesinde de güvenlik güncellemesi alacak cihazlar listesi bulunuyor. Bugün itibariyle bu listeden LG V20 ve LG G5 modelleri kaldırılmış. Yani güvenlik yamalarıda dahil olmak üzere hiçbir güncelleme bu iki modele verilmeyecek. Kıyaslama yapmak açısından yine 2016 çıkışlı ve Snapdragon 820 işlemcili OnePlus 3’ün Android 9 Pie güncellemesi alacağının duyurulduğunu hatırlatmamız yararlı olacaktır.

LG, V20 ve G5 güncelleme desteğini sonlandırdı Tam Boyutta Gör

Bu haberlerle birlikte hem V20’nin hem de G5’in aldığı son güncellemenin Android 8 Oreo olduğu kesinleşmiş oldu. LG, iki yıl güncelleme garantisi veren bir firma olduğu için en azından Ekim 2016 çıkışlı V20’ye Android 9 Pie sürümünü hazırlaması bekleniyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8792 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, güncelleme ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim