Anlık Bildirim

LG Q9 Geekbench'te görüntülendi

LG'nin yeni orta seviye cihazı Q9, performans testi ve cihaz karşılaştırma platformu Geekbench'te görüntülendi. Cihaz Snapdragon 821 yonga seti ile geliyor. Detaylar haberimizde.
LG Q9 Geekbench'te görüntülendi Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan LG, yakın gelecekte yeni orta segment cihazı LG Q9'u tanıtmaya hazırlanıyor. Henüz resmi olarak tanıtılmamış olan cihazın teknik özelliklerine ve performansına dair bazı detaylar Geekbench’te görüntülendi.

Geekbench kayıtları cihazın beklenenin aksine Snapdragon 660 yonga seti ile değil de Snapdragon 821 yonga seti ile geleceğini gösteriyor. Gücünü Snapdragon 821 yonga setinden alacak olan cihaz, ayrıca 4 GB RAM'e ve 64 GB'lık dahili depolama alanına sahip olacak. Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan cihaz, bu bakımdan bir miktar hayal kırıklığına uğratacak.
LG Q9'un, tekli çekirdek performansında 1.789, çoklu çekirdek testinde ise 3.680 puan almayı başardığı görülüyor. Cihazın performans konusunda sınıfının en güçlü cihazlarından biri olmadığı oldukça açık. Ancak yine de bunlar orta seviyede görmeye alışkın olduğumuz, kabul edilebilir rakamlar.
Farklı kaynakların ortaya çıkartmış olduğu diğer detaylardan da biraz söz edecek olursak; LG Q9, 1080 x 2280 piksel çözünürlüğünde ve 6.1 inç genişliğinde çentikli IPS LCD bir ekran ile karşımıza çıkacak. Cihazda 3.550 mAh gücünde, Qualcomm Quick Charge 3.0 desteğine sahip bir batarya bulunacak.
16 MP çözünürlüğünde bir arka kamera sensörüne ve 8 MP çözünürlüğünde bir ön kamera sensörüne sahip olacak olan cihazda, arka kamera sensörünün altına konumlandırılmış bir parmak izi sensörü yer alacak. Suya ve toza karşı dayanıklılığını tasdikleyen IP68 sertifikası ile gelecek olan cihaz, MIL-STD-810G dayanıklılık standardına sahip olacak.
LG Q9'un sızdırılan teknik özellikleri doğru ise cihaz; LG'nin geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü orta seviye cihazı LG G7 Fit'e karbon kopyası gibi benzeyecek. Teknik özellikler ve performans bakımından G7 Fit ile hemen hemen aynı olan cihaz, çok büyük olasılıkla benzer bir tasarım ve benzer bir fiyat etiketi gelecek. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim