Anlık Bildirim

 

11 Temmuz tarihinde tanıtılacak olan LG Q6 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. İlk olarak donanımsal özellikleri, ardından da Geekbench sonucu sızdırılan akıllı telefonun şimdi de görseli ortaya çıktı. Çin’in en çok kullanılan sosyal paylaşım platformu Weibo’da paylaşılan görselin LG Q6’ya ait olduğu @OnLeaks tarafından doğrulandı.
 

Görselin yanı sıra cihazın boyutlarıyla ilgili de bilgiye sahip olan OnLeaks, akıllı telefonun 142.6 x 69.3 x 8.1 mm boyutlarında olduğunu ileri sürdü. LG G6’nın daha küçük modeli olarak tanınmasından dolayı sürekli olarak bu telefonla kıyaslanan Q6, neredeyse G6 ile aynı genişliğe sahip (71.9 mm) ancak kayda değer bir şekilde daha kısa (148.9 mm).

 

Q6’nın neredeyse tüm donanımsal özellikleri (doğrulanmamış olsa da) ortaya çıktı ancak cihazın yazılımsal özellikleri hakkında pek bilgiye sahip değiliz. LG bir süredir YouTube’a 11.7 tarihinin yer aldığı kısa videolar yüklüyor ve videolarda “Qriosity” ve “Qrious” gibi anahtar kelimelere yer veriyor. Videolardaki cihazın LG Q6 olduğuna hiç şüphe yok ancak videoların neyi anlattığı, bu anahtar kelimelerin bir anlama sahip olup olmadığı (yazılımsal yönden) henüz bilinmiyor. Videolardan birisini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim