Anlık Bildirim

LG Electronics, CES 2018'de üç yeni konsept robot sergileyecek

Robotik teknoloji alanında büyük ilerleme kaydeden LG, CES 2018 kapsamında yeni robotlarını görücüye çıkaracak. İşte şirketin otel ve süpermarketler için geliştirdiği robotların meziyetleri.
LG Electronics, önümüzdeki hafta yapılacak olan Tüketici Elektroniği Fuarı kapsamında otel ve süpermarketlerde hizmete sunulabilecek üç konsept robot sergileyeceğini açıkladı. Şirket 9 Ocak Salı günü Las Vegas'taki CES 2018'de servis, taşıma ve alışveriş robotu olmak üzere üç yeni konsept modelini sahneye çıkaracak. Şirketin hedefi robotları üretime sokmadan önce fuar ziyaretçilerinden geribildirim toplamak.
Servis robotu tepsiyle yiyecek ve içecek servisi yapabilirken taşıma robotu sadece bagaj taşımak için değil aynı zamanda otellerde check-in ve check-out hizmetleri sağlamak için de kullanılabilecek. Alışveriş robotu ise süpermarketleri ziyaret eden müşterilere ürünleri bulmak için yardımcı olabilecek yeteneklerle donatılmış.

LG'nin robotları şu an bazı noktalarda hizmet veriyor

LG Electronics bu modelleri CES 2018'de CLOi robot markası altında tanıtacak. Şirket robot işinde oldukça ilerleme kaydetmiş durumda ve bunu gelecekteki büyüme lokomotifi olarak görüyor. Güney Koreli teknoloji devi geçtiğimiz yıl Incheon Uluslararası Havaalanı’nda rehber ve temizlik robotlarını hizmete sunmuştu. Rehber robotlar, havaalanı içinde dolaşarak ziyaretçilere bilgi vermek, temizlik robotları ise alanı temiz tutmak için görevlendirilmişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim