Anlık Bildirim

LG, 8K OLED TV'lerini 2019'da piyasaya sürecek

4K TV'lerin yaygınlaşmaya başlaması ile birlikte 8K TV'ler artık piyasada daha fazla boy gösterecek. Güney Koreli LG, önümüzdeki yıl 8K TV'lerinin ticari üretimine başlayacağını açıkladı.
Fiyatların düşmesiyle birlikte 4K TV'ler daha yaygın hale gelmeye başladı. Dolayısı ile artık piyasadaki 8K TV'lerin sayısı da artacak. Birçok şirket 8K TV çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor ve LG'de bunlardan biri. Koreli şirket 2019'da 8K TV'lerinin ticari üretimine başlayacağını açıkladı.
LG, 8K UHD OLED TV'lerinin önümüzdeki yılın ilk yarısında çıkacağını söyledi. Şirket muhtemelen Haziran ayında piyasaya sürmeyi planlıyor. Şu an 8K çözünürlüğünde çok fazla içerik yok. Yaygınlaşması birkaç yılı alacak. Ancak upscale (uyarlama) bu sorunu bir ölçüde çözebilir. LG'nin 8K TV'leri de Samsung'un televizyonları gibi upscale özelliğine sahip olacak.

8K TV'ler cep yakacak

LG'nin gelecek yıl ticari üretimine başlayacağı televizyonların, tüketicilere kaça mal olacağı şimdilik bilinmiyor. Fakat son derece pahalı bir teknoloji olduğunu göz önünde bulundurarak, 8K OLED TV'lerin binlerce dolar fiyat etiketi taşıyacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10560 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, OLED ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim