Anlık Bildirim

Küçük çentikli ZTE nubia Z18, 5 Eylül'de geliyor

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi ZTE'nin, yaklaşan amiral gemisi olan nubia Z18'in 5 Eylül'de tanıtılacağı açıklandı. Küçük bir çentikle gelecek olan cihazın detayları haberimizde.
ABD ile yaşadığı ambargo sorunlarını geride bırakmaya çalışan ZTE, yeni akıllı telefon modellerine yoğunlaşmış durumda. Şirketin merakla beklenen yeni amiral gemisi modeli nubia Z18'in 5 Eylül'de görücüye çıkacağı açıklandı. Peki bizleri nasıl bir cihaz bekliyor? İşte cevapları...

Çentiksiz varyantı da olabilir

ZTE nubia Z18 modeli ile ilgili olarak sızan bilgilerin oldukça az olduğunu belirtmek gerekir. Basına dağıtılan görsellerde cihazın düşük ışık koşullarında oldukça iyi fotoğraf kareleri yakalanacağına dair göndermeler mevcut. Ayrıca cihazın Essential PH-1 modelinde olduğu gibi oldukça minimalist bir çentikle geleceği söyleniyor.
Daha önceden sızan raporlar, cihazın çentiksiz ve arka tarafında ikinci ekranı olan bir varyantının da olacağı yönündeydi. Tanıtım görsellerinde böyle bir detaya yer verilmediğini görüyoruz. Cihazın tüm özellikleri ve varyant modellerini öğrenmek için şimdilik 5 Eylül'ü beklemekten başka bir şansımız yok.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6063 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim