Anlık Bildirim

Konami, ücretsiz PES 2019 Lite sürümü yayınladı

Dünyanın en popüler futbol oyunlarından PES 2019'un ücretsiz sürümü bugün yayınlandı. Konami'nin web sitesinden duyurulan gelişmenin detayları ve PES 2019 Lite'ın indirme linki haberimizde.
Fenomen futbol oyunu PES serisinin geliştiricisi Konami, bugün resmi web sitesinden oyunseverleri memnun edecek bir duyuru yayınladı. Şirket geçiğimiz 30 Ağustos tarihinde piyasaya sürdüğü Pro Evolution Soccer 2019'un ücretsiz bir sürümünü yayınladığını açıkladı.

Konami ilgiyi yüksek tutmanın peşinde

PES 2019 Lite olarak adlandırılan bu sürüm, Xbox One, PS4 ve PC platformları için indirmeye sunuldu. myClub, PES LİGİ, Gösteri Maçı ve Anrenman Modunu ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz bu oyunu Steam mağazasından indirebiliyorsunuz.
MyClub, oyuncuların favori futbolcularını transfer ederek kadrolarını oluşturduğu bir mod ve oyun içi satın alımlarla favori futbolcularınızı transfer etmeniz mümkün oluyor. Konami'nin Fifa karşısında oyuna olan ilgiyi arttırmak için piyasaya sürdüğü bu ücretsiz versiyonu PC için buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim