Anlık Bildirim

Koineks borsası Tronix işlemlerine başlıyor

Hacim olarak kripto para piyasasının on birinci sırasında olan TRX birimi Koineks borsasında işlem görmeye başlıyor. Yatırma ve çekme işlemleri açılırken yarın da alım-satım başlayacak.

Ülkemizin önemli kripto para borsalarından olan Koineks yarın itibariyle önemli para birimlerinden Tronix alım-satım işlemlerine başlayacağını duyurdu. Birimin yatırma ve çekme işlemleri ise bugün açıldı.

Tron nedir?

Tronix veya Tron olarak bilinen ve TRX simgesini kullanan para birimi kripto para dünyasının en çok tercih edilen birimlerinden birisi arasında. Coinmarketcap verilerine göre hacim açısından 11. sırada ve 0.023$ civarında işlem görüyor. Toplamda 100 milyar TRX üretilmişken bunun 65 milyar civarı dolaşımda bulunuyor. Toplam pazar değeri ise 1.5 milyar dolar civarında.

Tron projesi Singapur merkezli ve Justin Sun tarafından 9 Eylül 2017 tarihinde başlatıldı. Justin Sun; Jack Ma’nın kuruluşunda büyük pay sahibi olduğu Hupan Üniversitesi’nin ilk özel davetli olarak kabul edilen öğrencisi ünvanına sahip ve bir süre önce de mezun oldu.

Proje blok zinciri teknolojisiyle çalışan ve dünyanın her yerinden erişilebilecek merkezi olmayan bir eğlence platformu amaçlıyor. Bu platform içerisinde sosyal medya, içerik yönetimi, çevrim içi oyunlar, poker gibi casino uygulamaları yer alacak.

Koineks borsasına TRX yatırma ve çekme işlemleri bugün öğle saatlerinden itibaren başlamış durumda. Alım ve satım ise yarın saat 13.00 itibariyle erişime açılacak. Bir süre önce USDT birimini de ekleyen Koineks’te toplam para birimi sayısı 13’ ulaşmış oldu.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim