Anlık Bildirim

Kilitli Poşet Nerede Satılır?

Ambalajstore.com adresi, kilitli poşet benzeri ambalaj ürünlerinin yanı sıra, temizlik malzemeleri, hijyen ürünleri, temizlik aparatları, temizlik kimyasalları, kozmetik, endüstriyel kâğıt ürünleri ve
Ambalajstore.com adresi, kilitli poşet benzeri ambalaj ürünlerinin yanı sıra, temizlik malzemeleri, hijyen ürünleri, temizlik aparatları, temizlik kimyasalları, kozmetik, endüstriyel kâğıt ürünleri ve aparatları gibi ürünlerin toptan satışını yapmakta olan bir sitedir. 2011 yılında faaliyete geçen ambalajstore.com, Türkiye’de hizmet veren ve “toptan ambalaj malzemeleri” satışı yapan ilk İnternet sitesidir.

 Ambalajstore Adresindeki Avantajlar

2016 yılında Ambalaj Dünyası markası ile aynı çatı altında birleşen site, ''Ambalaj Toptancınız'' sloganıyla hizmet vermeye devam etmektedir. Hizmet verdiği süre içinde toptan ambalaj malzemeleri satışı yapan firmaların örnek aldığı bir hizmet anlayışı geliştiren site, toptan ambalaj malzemelerine ihtiyaç duyan firmalara çok önemli avantajlar sağlamaktadır.
Kilitli poşet veya benzeri malzemeler için duyduğunuz ihtiyaçları bu siteden karşılamayı tercih etmelisiniz. İşyeri sahipleri ya da personeli, ihtiyaç duydukları malzemeleri görerek, özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi edinerek bu siteden temin edebilirler. Örneğin aldıkları malzemelerin gramajlarını, kaç metre uzunlukta olduğunu ya da kaç mikron kalınlığında olduğunu görme, inceleme şansları bulunur. Üstelik satın aldıkları ürünler karşılığında puan kazanırlar. Her ay düzenlenen alışveriş puanı veya ürün hediyesi kampanyalarından faydalanabilir.

Kilitli poşet veya diğer ürünlerden satın aldıklarında ödemelerini nakit olarak ya da kredi kartına taksitlendirme seçeneğini kullanarak yapabilirler. Alışveriş yaptıkları her seferde ürünleri daha düşük bir fiyatla alabilirler. 5 farklı fiyat kategorisinin tepesine ulaştıklarında ise ürünleri %5 civarında daha düşük fiyatlarla satın alabilirler. Bu indirimler kazanılan puanları etkilemez, puan kazanmaya devam ederler. Her 100 TL alışveriş karşılığında 1 TL’ye tekabül eden 100 puan kazanılır. Ayrıca anketlere katılarak, siteyi başka kişilere tavsiye ederek ve onlar siteden alışveriş yaptıklarında ya da yorum yaptığınızda da puan kazanmaya devam edersiniz. Yani zaten uygun fiyatlarla satışa sunulan ambalaj malzemelerini ve diğer ürünleri %7-8 oranına varan miktarlarda daha düşük fiyatlarla almaya devam edebilirsiniz.  

Satın aldığınız ürünler imalatçı firma ve ithalatçı firma garantisi altındadır. Ürünle gelen fatura garanti belgesi yerine geçmektedir. Bu belgeyi kullanarak cayma ve iade hakkını (tabi bazı koşullar çerçevesinde) kullanabilirsiniz.

Kilitli Poşetler

Kilitli poşet almak istediğinizde, bahsettiğimiz adrese giderek ana menüde “poşetler” başlığının üzerine geldiğinizde göreceğiniz ürünler arasından “kilitli poşetler” sekmesine tıklamanız gerekir. Bu sayfada ihtiyaçlarınıza uygun büyüklüklerde olan seçeneğin üzerine gelerek tıkladığınızda ise ürün sayfasına yönlendirilirsiniz.

Örneğin Kilitli Torba 11x14 (7200 Adet) başlığını seçtiğinizde 11x14 cm ebatlarında olan, ürün kalınlığı 35 mikron olduğu belirtilen ürün sayfasına ulaşırsınız. 335 TL olarak satışa sunulan 1 kolinin içinde 12 paket olduğunu, her bir paketin içinde verilen ebatlarda 600 adet kilitli poşet bulunduğunu yine ürün sayfasında göreceksiniz. 1 tanesinin fiyatı 4,6 kuruş fiyatına gelen bu ürünü yukarıda bahsettiğimiz indirim ve puan kazanma seçeneklerini kullanarak %5 veya biraz daha üzerine çıkan fiyatlarla alma şansınız olur. Dolayısıyla siteden alışveriş etmeye devam ettikçe ve puan kazanma seçeneklerini değerlendirdikçe ürünün net fiyatını 4 kuruşun biraz üzerinde olan fiyatlara çekebilirsiniz.

Tüm ürünlerin kendilerine ait ürün sayfalarında ebatlar, kalınlık gibi diğer teknik özellikler, ürün koli fiyatı, kolinin içinde bulunan ürün miktarı (adet-metre vb.) gibi bilgiler yer almaktadır. Tabi kilitli poşet söz konusu olduğunda ürünün kullanımı, görünüşü vb. özellikler hakkında da bilgi edinirsiniz.

Tüm ürünler ücretsiz kargo imkanından faydalanmanız şartıyla kargoya verilir. Sitenin sunduğu önemli bir avantaj da ürünleri kargo bedelini karşılayarak göndermesidir. Bu hizmet çok önemli çünkü söz konusu olan malzemelerin toplam bedelleri çok yüksek olmamasına rağmen hacimleri oldukça büyüktür. 120-180 TL aralığındaki bir siparişin kargo bedeli 10-13 TL kadar olabilir. Ortalama %10 civarına gelen bu ücreti karşılayan Ambalaj Store, diğer maliyetlerin yanı sıra ürünlerin toplam bedelinin %10’u kadar tasarruf etmenizi sağlamaktadır. Yani diğer özellikleri sayesinde %7-8 daha düşük fiyatlarla aldığınız ürünleri (kargo bedeli de hesaplandığında) diğer firmalara göre %15-20 daha düşük maliyetle elinize ulaştırmaktadır. Hafta içinde saat 14:00’e kadar sipariş ettiğiniz ürünler aynı gün kargolanır. Soru ve sorunlarınız için yardım almanız gerekirse, hafta içi 09:00 – 17:00 arasında hizmet veren 0850 223 80 83 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim