Anlık Bildirim

Kia'nın elektrikli konsept otomobilinde 21 dijital ekran bulunuyor

Kia'nın Cenevre Otomobil Fuarı'nda görücüye çıkaracağı elektrikli konsept otomobilinin yeni görselleri yayınlandı. Otomobilin ön konsolunda 21 ayrı ultra yüksek çözünürlüklü ekran yer alıyor.
Kia, önümüzdeki hafta Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergileyeceği elektrikli konsept otomobilinin birkaç yeni teaser görselini yayınladı. Güney Koreli otomobil devi yeni aracın SUV, şık sedan ve geniş crossover'un en iyi unsurlarını bir araya getirdiğini söylüyor.
Elektrikli konsept otomobilin ön tarafında, farları saran aydınlatmalı "kaplan maskesi" göze çarpıyor. Bununla Kia kaplan burnu ızgara tasarımına yeni bir yorum getirmiş. Geniş bir gökyüzü penceresi oluşturmak için ön cam ve tavanda tek bir cam panel kullanıldığını da belirtelim.

5 Mart'ta görücüye çıkacak

Otomobilin ön konsolunda 21 ayrı ultra yüksek çözünürlüklü ekran bulunuyor. Kia Motors Avrupa Tasarım Başkan Yardımcısı Gregory Guillaume konuyla ilgili şunları söyledi:
"Otomotiv tasarımı kalbi yakalamak ve daha uzun süre daha hızlı atmasını sağlamakla ilgili. Bunun otomobil elektrikle çalışıyor diye değişmesi için hiçbir neden olmadığına inanıyoruz."
Kia, yeni elektrikli konsept otomobilini 5 Mart tarihinde Cenevre Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkaracak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim