Anlık Bildirim

Kediler için akıllı koşu bandı

Kedinizin evde şişmanlamasını istemiyorsanız onu bir koşu bandına sokabilirsiniz. The Little Cat kediler için akıllı bir koşu bandı geliştirdi. Böylece kilo kontrolü yapabiliyorsunuz.

Teknoloji elbette sadece insanlara hitap etmiyor. İnsanların etkileşimde olduğu hayvanlar da gelişen teknolojiden nasibini alıyor. CES 2019 fuarında tanıtılan akıllı koşu bandı kedinizin evde sıkılmasının önüne geçecek.

The Little Cat özellikleri ve fiyatı

Kedi bilindiği üzere evde en çok beslenen evcil hayvanların başında geliyor. Bununla birlikte doğası gereği kediler belirli sürelerde dış ortamda gezinmek zorunda aksi takdirde sürekli evde durmak şişmanlığa ve farklı sağlık sorunlarına neden oluyor.

The Little Cat girişimi ev kedileri için piyasada sıkça bulunan koşu bantlarını akıllı hale getirmiş. Akıllı koşu bandının iç kısmında kedinizin sürekli olarak koşmasını sağlayacak bir LED şerit barındırıyor. Yere lazer tutarak kedinizi eğlendirdiğiniz yönteme benzer bir şekilde LED şerit kedinizin önünde ilerleyerek takip etmesini sağlıyor.

Diğer taraftan koşu bandı kedinizin davranışlarını anlayarak özel rutinler hazırlıyor ve siz de kilo hedefleri girerek rutinler hazırlamasını sağlıyorsunuz. Kedinizi fit tutacak olan akıllı koşu bandı 1800$ fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12033 kez okundu.
9 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ces2019, the little cat ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim