Anlık Bildirim

Karşınızda yeni iPhone ve Apple Watch modelleri

Canlı yayın için hazırlanan yeni iPhone ve Apple Watch modelleri sızdırıldı. Üstelik Apple’ın elinden çıktığı ifade ediliyor. Görseller pek çok detayı açığa çıkardı.

Apple’ın sonbahar etkinliği için davetiyeleri göndermeye başladığı bir sırada ilginç bir sızıntı yaşandı. Etkinlikte karşımıza çıkacak yeni iPhone modelleri ve Apple Watch saatinin görselleri yanlışlıkla sızdırıldı.

En net görseller

Apple’ın canlı yayın için hazırladığı materyaller olduğu belirtilen görseller yeni modeller hakkında detaylı bilgiler veriyor. iPhone X modelinin devamı ve daha büyük versiyonu artık netleşmiş gibi.

Orijinal iPhone X modelinin devamı iPhone XS olarak adlandırılacak. 6.5 inçlik diğer modelin ise iPhone X Plus olması bekleniyor. Apple’ın başka bir isimlendirme yapacağını ifade edenler de mevcut.

Görselde üst üste duran iki modelin altın rengine sahip olduğu seçilebiliyor. Bu bakımdan davetiyedeki altın rengine vurgu muhtemelen bu renk seçeneğini işaret ediyor. Her iki model de OLED ekrana sahip olacak. LCD ekranlı ucuz model ise etkinliğin üçüncü oyuncusu durumunda.

Diğer taraftan Apple Watch Series 4 modeli de netleşmiş durumda. Önceki modelden yüzde 15 daha büyük ekranı olduğu ifade edilen Apple Watch Series 4 arayüzü de iyileştirilmiş. Saat temasında toplam 8 gösterge yer alıyor. 4 gösterge kenar kısımda 4 gösterge de orta kısımda bulunuyor.

Yine kenar kısımda tekerlek tuşu kırmızı nokta yerine kırmızı bir halka barındırıyor. Ayrıca hemen altında mikrofon olduğu tahmin edilen bir delik de yer alıyor.

 
Karşınızda yeni iPhone ve Apple Watch modelleri
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16526 kez okundu.
30 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, iphone xs ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim