Anlık Bildirim

Kamera deliğine sahip Asus ZenFone 6 prototipleri sızdırıldı

Gelecek yılın başlarında tanıtılması beklenen Asus ZenFone 6 modeline ait prototipler sızdırıldı. Yeni amiral gemisinin üç arka kamera ve ekran üzeri sensör delikleri ile gelmesi şaşırtıcı olmayacak.

Akıllı telefon pazarında altıncı yılına giren Asus, geleneksel olduğu üzere CES 2019 fuarında yeni telefonlarını tanıtacak. Asus ZenFone 6 serisi için pek çok prototip üzerinde çalışılıyor ve farklı teknolojiler denendiği görülüyor.

Ekrana entegre sensör deliği test ediliyor

Net olarak ZenFone 6 serisinin neler sunacağı bilinmiyor ve prototiplerin her biri ayrı bir modele işaret ediyor olabilir. Bu bakımdan sadece Asus’un yeni stratejileri hakkında bilgi sahibiyiz.

Prototiplere bakacak olursak firmanın ekran üzeri sensör deliği tasarımını test ettiği anlaşılıyor. Samsung ve Oppo’nun da bu tasarımı incelediği gündeme gelmişti. Yani gelecek yıl epey bir modelde delikli tasarım görebiliriz. Asus her iki tarafta da bu deliği test ediyor.

Kamera deliğine sahip Asus ZenFone 6 prototipleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
 

Diğer taraftan firmanın su damlası çentik tasarımının da plan dahilinde olduğunu söyleyebiliriz. Arka tarafa geçtiğimizde üç kameralı ve iki kameralı versiyonlar görüyoruz. Muhtemelen amiral gemisinde 3 kameralı bir kombinasyon olabilir.

Asus’un tasarım stratejilerinde son dönemin trendlerini göz ardı etmediği anlaşılıyor. ZenFone 6 serisinde de bu trendleri kullanmak istiyor. Bakalım karşımıza nasıl bir tasarım çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8932 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus zenfone 6 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim