Anlık Bildirim

Kaliforniya'daki Apple Store soygunu kameralara yansıdı

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Apple Store'lar geçtiğimiz yaz başından beri bir dizi soygun olayı yaşıyor. Müşteriler alışveriş yaparken yaşanan son hırsızlık olayı ise kameralara yakalandı.
Son zamanlarda özellikle ABD'deki Apple Store'larda yaşanan soygun olayları gittikçe çoğalmaya başladı. Kaliforniya eyaletinin Santa Rosa ilçesindeki bu Apple Store soygunu ise müşteriler mağazada alışveriş yaparken gerçekleşti ve bir Reddit kullanıcısının kameralarından kaçamadı.

30 bin dolarlık Apple ürünü çalındı

Videoda altı kişiden oluşan kapüşonlu soyguncu çetesinin, herkesin şaşkın bakışları altında kısa bir sürede Apple Store'daki birçok cihazı yerinden söktüğünü görüyoruz. Mağaza çalışanlarının da müdahale edemediği soygunculardan biri ise Polis güçlerine yakalanmaktan kurtulamıyor. Zira bundan önceki Apple Store soygunlarında hiç kimsenin tutuklanamadığı açıklanmıştı.
 
Soygun anını videoya alan Reddit kullanıcısı konuyla ilgili olarak: "Santa Rosa Plaza'daydım, kot pantolon ve kapüşonlu bu altı kişinin Apple Store'a girdiğini gördüm. Bir şeylerin ters gideceğini biliyordum ve bu yüzden o anları kaydettim." ifadelerini kullandı. Santa Rosa Polis departmanı ise yapılan soygunda 25 - 30 bin dolarlık Apple ürününün çalındığını ve soyguncuların yakalanması için çalışmaların sürdüğünü açıkladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11818 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple store, hırsızlık ve
2 etiket daha soygun Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim