Anlık Bildirim

Kadınlar Günü için Apple Music özel sayfası yayında

Apple Music bu ay boyunca tüm dünyada müzik endüstrisindeki vizyoner kadınların çalışmalarını öne çıkarıyor. Ayrıca bugüne özel radyo programları da yayında olacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için farklı platformların etkinlikleri devam ediyor. Apple Music de her önemli günde olduğu gibi Dünya Kadınlar Günü’nde de özel sayfalar hazırladı. Ayrıca radyo yayınları da var.

Dolu dolu içerikler

Etkinlik kapsamında Göz At sekmesinde kadın şarkıcılar ve kadınlardan oluşan müzik gruplarını ön plana çıkartan 100’den fazla çalma listesi yer alacak. Ayrıca kadın temalı çalma listelerinde 3000’den fazla parça yayınlanacak.

#TekrarTekrar, Latin Ateşi, En İyileri: Divalar, Odamda Tek Başına, En İyileri: Feminizm, Günün İyileştiren Hit’leri, Klasik Müzik Dünyasında Kadınlar, Dolly Parton: Etkilendikleri ve Etkiledikleri, Usta Vokaller gibi pek çok öne çıkan çalma listeleri tamamen Dünya Kadınlar Günü’ne ayrıldı.

Ayrıca Zirvedekiler Türkiye listesi sadece kadın sanatçı ve kadınların liderliğinde olan grupların şarkılarından oluşan bir listeye dönüştürüldü. Pusula çalma listesi de kadın sanatçı ve grupların parçalarına yer veriyor.

 

Kadınlar Günü için Apple Music özel sayfası yayında Tam Boyutta Gör

Diğer taraftan Vizyoner Kadınlar çalma listeleri de özelleştirildi. Vizyoner Kadınlar listelerinde Annie Lennox, Adele, Lady Gaga gibi dünya çapında tanınmış sanatçıların yanı sıra Sezen Aksu, Sıla, Sertab Erener gibi Türkiye’nin önde gelen kadın sanatçılarının da en iyileri listelerine yer veriyor.

Son olarak bugün içerisinde Beats 1 radyo kanalında sanatçıların ve ünlülerin sunduğu çalma listeleri ve tüm dünyada müzik endüstrisinin vizyoner kadınlarını kutlayan, kadınlara odaklanan programlar yer alacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim