Anlık Bildirim

HyperX'ten iki yeni mekanik klavye

HyperX, oyunculara yönelik tasarlanan iki yeni mekanik klavyesini tanıttı. HyperX Alloy Elite ve Alloy FPS Pro isimleri verilen klavyeler üstün özellikleriyle dikkat çekiyor.

HyperX'ten iki yeni mekanik klavye Tam Boyutta Gör

Oyunculara yönelik yüksek performanslı ürünler sunan HyperX, iki yeni mekanik klavyesini tanıttı. HyperX Alloy FPS Pro ve HyperX Alloy Elite isimleri verilen klavyelerde Cherry MX mekanik anahtarları, aydınlatma efektleri, yüzde yüz anti-ghosting ve sağlam çelik çerçeve özellikleri dikkat çekiyor.


Alloy FPS Pro sade tasarımı ve kompakt boyutlarıyla öne çıkarken Alloy Elite geniş yapısı, özel ışıklandırma modları, hızlı erişim düğmeleri, medya düğmeleri ve ses ayar çarkı gibi özelliklere sahip.

Alloy Elite; titanyum renkli, dokulu WASD tuşlarına ve tam N-Key rollover özelliği içeriyor. Herhangi bir yazılıma ihtiyaç duymayan Alloy Elite, tak-çalıştır özelliğiyle oynamaya hazır bir klavye olarak, oyun esnasında rahatlık sağlamak amacıyla bir de çıkartılabilir bilek desteği sunuyor.

Numerik tuş takımı içermeyen bir oyuncu klavyesi isteyen kullanıcılara yönelik olarak düşünülen yeni HyperX Alloy FPS, mouse hareketi için masaüstü alanını en üst düzeye çıkararak yerden tasarruf sağlayan tasarımıyla, FPS-severlerin oyunculuklarını profesyonel bir seviyeye çıkarmasını sağlıyor.


Her iki ürün de ülkemizde satışa sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim