Anlık Bildirim

Human Fall Flat 26 Haziran’da Android ve iOS’a geliyor

Son dönemin popüler oyunlarından Human Fall Flat, mobil platformlara çıkış yapmaya hazırlanıyor. 26 Haziran tarihinde Android ve iOS’a gelecek oyunun ön kayıtlarına başladı bile.
Human Fall Flat mobil platformlarda geliyor Tam Boyutta Gör
No Brake Games tarafından geliştirilen Human Fall Flat oyunu, ilk olarak 2016 yılında PC için çıkış yapmıştı. Temelinde fizik tabanlı bulmaca oyunu olan Human Fall Flat’da, kontrol etmesi oldukça zor bir karakteri yönetiyorsunuz. Bulmacayı çözüp, Bob ismindeki karakteri çıkışa ulaştırarak bölümleri tamamlıyoruz. Özellikle ilginç fizikleri sebebiyle arkadaşlarıyla oynayanlar için eğlenceli vakitler sunuyor. Oyunun 26 Haziran tarihinde mobil platformlara çıkış yapacağı öğrenildi.

Ön kayıtlar başladı

Human Fall Flat, 26 Haziran tarihinde indirilmeye sunulacak olsa da şimdiden Android ve iOS mağazalarındaki yerini aldı. Google Play için bu bağlantıyı, App Store için ise bu bağlantıyı kullanarak ön kayıt yapabilirsiniz. Masaüstü sürümde bulunan karakter özelleştirme, arkadaşlarla oynama gibi tüm özellikler mobil versiyonda da bulunacak.

Mobil sürümün geliştirici koltuğunda 505 Games bulunuyor. Oyunun çıkış tarihi de 505 Games tarafından paylaşılan Tweet ile öğrenildi. Human Fall Flat, PC’de gördüğü ilgiyi mobil platformda da görebilecek mi zaman gösterecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim