Anlık Bildirim

Hulu, bilim-kurgu dizisi The First'ün ilk fragmanını yayımladı

Hulu, yeni bilim-kurgu dizisi The First'ün ilk fragmanını yayımladı. House of Cards'ın yaratıcısı tarafından kaleme alınan dizi, Mars'a ilk insanlı görevi düzenlemek için verilen mücadeleyi anlatıyor.

Hulu, bilim-kurgu dizisi The First'ün ilk fragmanını yayımladı Tam Boyutta Gör

The Handmaid's Tale, Runaways ve Castle Rock gibi dikkat çekici dizileri ile her geçen orijinal içerik alanında daha iddialı hale gelen Hulu, ses getirecek orijinal dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Online içerik devi, bu yıl yayımlanacak yeni bilim-kurgu dizisi The First'ün ilk fragmanını paylaştı.
Son yılların en sevilen dizilerinden House of Cards'ın yaratıcısı olan Beau Willimon'ün senaristliğini üstlendiği The First, yakın gelecekte geçiyor ve Mars'ta koloni kurmak için verilen mücadeleyi anlatıyor. Mars'a gidecek astronotların ve sevdiklerinin hikayesine odaklanacak dizi, insanoğlunun uzak ufukları keşfetme isteğini ve bu istek uğruna göze aldığı fedakarlıkları işleyecek.
The First için yayımlanan ilk fragman, gerçekçi yapısı ve uzaya açılırken geride bırakılanlara odaklanmasıyla Interstellar'dan izler taşıyor.  
Usta oyuncu Sean Penn'in başrolünü üstlendiği dizinin başrollerinde Penn'e Natascha McElhone, Rey Lucas, LisaGay Hamilton, Hannah Ware, Oded Fehr ve James Ransone eşlik ediyor. The First, 14 Eylül'de yayımlanmaya başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim