Anlık Bildirim

Huawei'nin yapay zekalı yeni yongaları Qualcomm ve Nvidia ile yarışacak

Dünyanın en büyük telekominikasyon şirketlerinden Huawei, yıllık olağan toplantısında yakında piyasaya sürülecek olan yapay zeka destekli yeni yongalarını duyurdu. Detaylar haberimizde...
Geçtiğimiz Ağustos ayında Apple'ı geride bırakıp dünyanın en çok telefon satan ikinci üreticisi konumuna yükselen Huawei şimdi bu çitayı yükseltmenin peşinde. Şirket yeni ürettiği yapay zeka (AI) destekli yonga modelleri ile Qualcomm ve Nvidia gibi ABD'li yonga üreticileriyle rekabete girmeye hazırlanıyor.

Huawei yeni teknoloji üretmeye devam ediyor

Huawei dün yapılan yıllık olağan toplantısında Nvidia ve Qualcomm'un yongaları gibi makine öğrenimini destekleyen yeni bir Ascend yonga serisini duyurdu. Yeni çiplerle birlikte Huawei, cihazların farklı servislerle daha iyi entegre olmasına yardımcı olmak için bulut bilişim hizmetlerini de tanıttı. Bulut bilişim platformunun Alibaba, Microsoft ve Amazon için geliştirilen web servislerinde rekabet sağlayacağı belirtiliyor.
Tanıtılan yeni yonga modellerinden Ascend 910'un veri merkezlerinde kullanılmak üzere, Ascend 310'un ise akıllı telefonlar, akıllı saatler ve IoT gibi internete bağlanabilen cihazlar için geliştirildiği açıklandı. Başkan Hua Xu, Şangay'daki Huawei konferansında konuyla ilgili olarak "Huawei'nin AI stratejisi, temel teknolojilere ve yetenek eğitimlerine devam eden yatırımların üzerine inşa edildi" ifadelerini kullandı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim