Anlık Bildirim

Huawei de nokta çentikli telefonunu tanıtmak üzere

Samsung’un Galaxy A8s modelini önce beklerken Huawei bir sürpriz yaparak çentik tasarımlı akıllı telefonunu daha önce tanıtabilir. Her iki firma da Aralık ayını gözlüyor.

Akıllı telefon pazarında çentik tasarımına geçişin ardından şimdi de ekrana entegre sensör tasarımı ivme kazandı. Henüz piyasaya çıkmış nokta çentikli tasarıma sahip bir telefon yok ancak yarış kızıştı.

İlk kim olacak?

Oppo’nun nokta tasarımlı ilk telefonu piyasaya sürmesi beklenirken biraz gecikmiş gibi görünüyor zira halen bir hareket yok. Diğer taraftan Samsung, Infinity-O olarak tasarım markasını tanıttı ve Galaxy A8s modelinde kullanması bekleniyor.

Huawei de noktalı çentiğe sahip bir telefon üzerinde çalışıyor ve belki de herkesten daha önce piyasaya sürebilir. Zira firma sosyal medya üzerinde telefonun şema görselini paylaşmaya başladı. Bu da yakın zamanda bir tanıtıma işaret ediyor.

Kaynaklar Samsung ve Huawei’nin Aralık ayında bir tanıtım yapacağını ifade ediyor. Yani her iki telefonda Aralık ayı içerisinde tüketici ile buluşacak. Şimdilik net tarih olmadığı için hangisi önce bilemiyoruz ancak arada birkaç günlük fark olabilir.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10496 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei nova 3s ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim