Anlık Bildirim

Huawei, çentiksiz ekran tasarımı için farklı çözümler üretiyor

Çinli akıllı telefon üreticilerinden Huawei, kullanıcılar arasında büyük tartışmalara yol açan çentikli ekran tasarımına yeni çözümler bulmaya çalışıyor. İşte şirketin aldığı son patent.
Essential Phone ve iPhone X ile birlikte hayatımıza giren çentikli ekran modeli, kullanıcılar arasında büyük tartışmalara yol açmaya devam ediyor. Şirketlerin de ekran oranını düşürdüğü gerekçesiyle hoşlanmadığı, ancak trendlere ayak uydurmak zorunda kaldıkları çentikli ekranların sonunun ne zaman geleceği bir muamma. Ancak bu konuda çalışmalar olduğunu söyleyebiliriz.

Kavisli üst çerçeve

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei, çentikli ekran tasarımını alt etmenin yeni yollarını arıyor. Şirketin yeni ortaya çıkan 7 Mayıs 2019 tarihli bir patentinde, sensör ve kameraların, çentik yerine üstteki kavisli bir çerçeveye entegre edildiği görülüyor. Şirketin bu çözümü orta veya düşük seviyeli cihazlar için geliştirdiği düşünülüyor.
Tasarım patenti ayrıca cihazın arkasındaki çift kamerayı, parmak izi tarayıcısını ve 3.5mm kulaklık girişini gösterecek kadar da detaylı. Sızan haberlere göre, bu ekran tasarımına sahip Huawei akıllı telefonların 2019 yılı içinde piyasaya sürülmesi oldukça muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10286 kez okundu.
27 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, patent ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim