Anlık Bildirim

Huawei P30 serisi, yüksek fiyat etiketiyle gelecek

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei'nin önümüzdeki günlerde resmi olarak tanıtacağı yeni P30 serisi modellerinin yüksek fiyat etiketiyle satışa sunulacağı ortaya çıktı. İşte cihazların fiyatları.
Son dönemde, global anlamda ve özellikle de ülkemizde cep telefonu fiyatlarının tavan yaptığını söylemek mümkün ve bu durum başta Apple olmak üzere diğer şirketlerin satış rakamlarını olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Yakında P30 serisini tanıtmaya hazırlanan Huawei'nin bu durumu değiştireceğinden umudunuz varsa, tekrar düşünmeniz gerekebilir.

26 Mart'ta Paris'te tanıtılacak

Güvenilir kaynaklardan biri olan WinFuture.de tarafından yayınlanan bir raporda, Huawei P30'un 749 Euro, P30 Pro'nun (8/128 GB) 999 Euro ve P30 Pro (8/256 GB) modelinin ise 1099 Euro fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. Huawei P30 Lite modelinin ise selefi gibi 369 Euro ile satışa sunulacağı daha önceden bildirilmişti.
Ancak iyi haber olarak nitelendirebileceğimiz olay ise, Huawei'nin bu cihazlarla birlikte 60 Euro değerinde kablosuz hızlı şarj aleti ve 230 Euro değerinde Sonos One kablosuz hoparlör ürünlerini hediye olarak verecek olması. Bu durumun tüm ülkelerde veya sadece Avrupa ile sınırlı olup olmayacağı ise şimdilik belli değil. Huawei yaklaşan P30 serisinin tanıtımını ise 26 Mart tarihinde Paris'te düzenlenecek olan etkinlikte yapacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11583 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei p30 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim