Anlık Bildirim

Huawei P30 Lite'ın tasarımı ve teknik özelliklerinden bir kısmı sızdırıldı

Huawei P30'un tasarımı ve teknik özelliklerinden bir kısmı sızdırıldı. İddialara göre cihaz, Kirin 710 yonga seti, 6 inç genişliğinde bir ekran ve üçlü arka kamera kurulumu ile geliyor.
Huawei P30 Lite'ın tasarımı ve teknik özelliklerinden bir kısmı sızdırıldı
 
Geçtiğimiz günlerde MAR-AL00 model numarasına sahip bir Huawei akıllı telefonu, Çin’de 3C setifikası almıştı. Aynı cihazın başka bir varyantı ise Avrasya Ekonomik Komisyonu'nda (EEC) MAR-LX1M model numarasıyla sertifika almıştı. Bazı iddialara göre, bahsi geçen cihaz, P30 ailesinin en küçük kardeşi P30 Lite.
Cihazla ilgili ortaya çıkanlar yalnızca bunlarla sınırlı değil. P30 Lite'ın tasarımına ve teknik özelliklerine dair bazı detaylar da sızdırılmış durumda. Örneğin bazı sızıntılar cihazın Şubat ayının son günlerinde geleceğini ortaya koyuyor. İddialara göre serinin üst seviye üyeleri P30 ve P30 Pro, Mart ayının sonlarında piyasaya sürülecek ve P30 Lite, hepsinden önce Şubat ayında gelecek. 

Cihazın yakın geçmişte sızan kılıf  ve ekran görsellerine dayanarak konuşacak olursak, P30 Lite'ın su damlası çentikli bir ekrana, arkasında yer alan fiziksel bir parmak izi okuyucusuna ve dikey olarak sıralandırılmış üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacağı rahatlıkla söylenebilir. Ayrıca aşağıda yer alan görselde serinin üst seviye modellerinden P30'un ve P30 Lite'ın aynı ebatta olduğu görülüyor. P30'un 6 inç genişliğinde bir ekranla geleceği söyleniyor. Buna göre P30 da 6 inç genişliğinde bir ekrana sahip olacak.
Cihazın sızdırılan teknik özelliklerinden de biraz söz edecek olursak, Huawei P30 Lite’a Kirin 710 yonga setinin güç verdiği söyleniyor. Cihazda 20 MP, 16 MP ve 2 MP çözünürlüklerinde 3 adet arka kamera sensörü bulunması bekleniyor.

P30 Lite'ın bazı pazarlarda Huawei Nova 4e olarak piyasaya sürülebileceği de tahmin ediliyor. Cihaz çok büyük olasılıkla gelecek ayın sonunda veya Mart ayının başında çıkış yapacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim