Anlık Bildirim

Huawei P20, Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılmayabilir

Gelen haberlere bakılırsa Huawei yeni amiral gemisini Mobil Dünya Kongresi'nde sahneye çıkarmayacak. LG G7'nin de tanıtılmayacağı etkinlik en çok S9 serisine yarayacak gibi görünüyor.
Mobil Dünya Kongresi (MWC) her yıl Barcelona'da gerçekleşiyor ve birçok şirketin amiral gemisi akıllı telefonlarını bu etkinlikte sahneye çıkardıklarını görüyoruz.
Samsung geçtiğimiz yıllarda bu etkinliği akıllı telefonlarını tanıtmak için defalarca kullandı ve şirket Galaxy S9 modelinde de bu geleneği sürdürecek. Bununla birlikte, Huawei yeni amiral gemisi Huawei P20'yi MWC 2018'de lanse etmeyecek gibi görünüyor.
Yayınlanan yeni bir rapor Huawei P20'nin Mobil Dünya Kongresi 2018 kapsamında tanıtılmayacağını öne sürmüş durumda. Şirketin akıllı telefonu için Mart ayı sonunda veya Nisan başında ayrı bir lansman etkinliği gerçekleştirmesi bekleniyor.

LG G7 de MWC 2018'e yetişmeyecek

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde LG'nin G7 amiral gemisini MWC 2018'de tanıtamayabileceği bildirilmişti. LG Electronics CEO'su Jo Seong-jin, G7 ekibine tüm çalışmalarını çöpe atıp amiral gemisini sıfırdan tasarlama emri verdi. Yani bu da telefonun gelişinin biraz uzaması demek.
Sony'nin önümüzdeki ay Barcelona'daki etkinlikte yeni bir amiral gemisi tanıtabileceği söyleniyor. Gidişata bakılırsa MWC 2018'deki tüm ilgi Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin üzerinde olacak gibi görünüyor. Şüphesiz ki bu durum en çok Samsung'un hoşuna gidecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim