Anlık Bildirim

Huawei MateBook 13 tanıtıldı

Huawei'in NFC tabanlı kablosuz veri aktarma teknolojisi Huawei Share 3.0'a sahip olan ilk dizüstü bilgisayar Huawei MateBook 13 tanıtıldı. Detaylar haberimizde.
Mobil teknoloji sektörünün lider üreticilerin Huawei, Çin’de düzenlemiş olduğu bir etkinlikte MateBook 13'ü duyurdu. 4.4mm inceliğinde çerçeveleri, 1,28 kilogramlık ağırlığı, %88’lik ekran gövde oranı ve alüminyum alaşımlı seramik kasasıyla MateBook 13, oldukça şık ve hafif.
Huawei MateBook 13, Huawei’nin Share 3.0 teknolojisini destekleyen ilk dizüstü bilgisayar. NFC tabanlı bu teknoloji, EMUI 9.0’a ve NFC’ye sahip Huawei akıllı telefonların dizüstü bilgisayarlar ile 1000 adet fotoğrafı sadece iki saniyede ve 1 GB boyutunda bir videonun yalnızca 35 saniyede paylaşılabilmesine olanak sağlıyor.
Cihazın teknik özelliklerinden biraz söz edecek olursak, 2160x1440 piksel çözünürlüğünde, 13 inçlik dokunmatik bir ekran ile karşımıza çıkan cihaz, sRGB renk aralığına ve 300 nitlik parlaklığa sahip. Kasasında bir adet parmak izi okuyucuya yer verilmiş olan cihaz, 3.5 mm’lik bir kulaklık girişine, sağ tarafında yer alan bir adet USB Type-C girişine ve 1 MP’lik bir ön kameraya sahip.
8 GB LPDDR3 RAM ve 256 GB’lık dahili depolama alanı ile karşımıza çıkan cihaz, UHD620 grafik kartlı, 8. nesil Intel Core i5-826U işlemcili ve NVIDIA MX150 grafik kartlı, 8. nesil Intel Core i5-8560U işlemcili olmak üzere iki adet seçeneğe sahip. Cihaz, gümüş rengi, koyu gri ve pudra pembesi olmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle alıcı bulacak.
Cihazın fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmış değil. Ancak Huawei’in yapmış olduğu açıklamaya göre Aralık ayında cihazın ön siparişleri başlamış olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11063 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, dizüstü bilgisayar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim