Anlık Bildirim

Huawei Mate X daha düşük bir batarya kapasitesi ile gelebilir

Çinli teknoloji devi Huawei'nin katlanabilir akıllı telefonu Mate X ile ilgili yeni gelişmeler mevcut. Gelen haberlere göre cihazda ufak çapta değişiklikler yapıldı. İşte detaylar.
Huawei'nin ilk katlanabilir akıllı telefon modeli olan Huawei Mate X'in tanıtımının üzerinden birkaç ay geçti. Şirket Samsung'un yaptığı hataya düşmemek için cihazı Eylül ayına ertelemeye karar vermişti. Bunda ABD'nin yaptırım kararı da etkili ancak asıl neden kullanıcılara sorunsuz bir cihaz sunmak.

Batarya kapasitesi düşürüldü

Huawei Mate X 2480 × 2200 piksel çözünürlüğe sahip 8 inçlik katlanabilir OLED ekrana sahip. Cihazın katlanır durumdaki ekranı ise 6.6 inç 19.5: 9 en boy oranı sunuyor. Gelen haberlere göre Mate X'in son versiyonu daha önce duyurulduğu üzere 287 gramdan 8 gram daha hafif olacak. Cihazdaki değişiklikler bununla sınırlı değil.
Huawei’nin Kirin 980’i ve uyumlu 5G modemi koruduğu bildirilirken, cihazın batarya kapasitesini 100 mAh azaltarak 4.400 mAh kapasiteye düşürdüğü belirtiliyor. 55W SuperCharge teknolojisini desteklemesi beklenen cihazın 8GB RAM ve 512 GB depolama alanı sunması bekleniyor. Huawei Mate X'in farklı donanım özelliklerinde varyantlarının da piyasaya sürüleceğini belirtelim. Cihazın piyasaya çıkışı ile ilgili kesin bir tarih ise henüz verilmiş değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim