Anlık Bildirim

Huawei Mate 30 Pro'nun yeni bir görüntüsü ortaya çıktı

Çinli teknoloji devi Huawei merakla beklenen Mate 30 serisini 19 Eylül'de tanıtacak. Resmi lansmana sayılı günler kala Mate 30 Pro varyantının canlı görüntüsü internete düştü.
Huawei, Mate 30 Pro'yu 19 Eylül tarihinde düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Resmi lansman için geri sayım başlarken cihazla ilgili sızıntılar da internete düşmeye devam ediyor. Son olarak Çinli mikro blog sitesi Weibo'da Mate 30 Pro'nun canlı görüntüsü yayınlandı.
Paylaşılan görsel akıllı telefonun kenarlarından aşağıya doğru süzülen şelale ekranını gözler önüne seriyor. Kavisli çerçeveleri OnePlus 7 Pro ve Huawei P30 Pro modellerinden çok daha abartılı. Fotoğraf telefonun ekranında üç ön kameraya ev sahipliği yapan geniş bir çentik olduğunu da ortaya koyuyor.

Geri sayım başladı

Huawei Mate 30 serisinin ABD'nin uyguladığı yasak nedeniyle Android’in lisanslı sürümünden yoksun olacağı bildiriliyor. Çinli şirket yaptırımlara maruz kalmadan Android'in açık kaynak versiyonlarından birini kullanabilir. Mate 30 Pro, 19 Eylül’de Almanya’nın Münih kentinde gerçekleştirilecek etkinlikte resmiyet kazanacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9820 kez okundu.
21 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim