Anlık Bildirim

Huawei Mate 30 Pro canlı olarak görüntülendi

Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen Huawei Mate 30 Pro'nun tasarımını açıkğa çıkaran yeni fotoğraflar yayınlandı. Amiral gemisi telefon canlı olarak görüntülendi.
Huawei'nin Mate 30 olarak adlandırılması beklenen yeni bir amiral gemisi üzerinde çalıştığı biliniyor. Akıllı telefonun Mate 30, Mate 30 Pro ve Mate 30 Lite olmak üzere üç farklı varyantı olacak. Daha önce bu konuda bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Mate 30 Pro canlı olarak görüntülendi.
İnternete sızdırılan görüntüler, kılıf içerisinde muhafaza edilen iki gizemli Huawei telefonu gösteriyor. Cihaz henüz piyasaya sürülmediği için tasarımını gizli tutmak adına bu şekilde bir önlem alınmış. Fotoğraflardaki telefonun tanıtım tarihi yaklaşan Mate 30 Pro olduğu tahmin ediliyor.

Mate 20 Pro'ya benziyor

İnce çerçeveleri olan cihaz kavisli ekrana sahip. Ayrıca ekranın üst kısmında ön kamera ve diğer sensörleri barındıran genişçe bir çentik var. Tasarım olarak geçen yıl piyasaya sürülen Mate 20 Pro'ya benzediğini söyleyebiliriz.
Huawei'nin Mate 30 serisini 2019'un son çeyreğinde tanıtması bekleniyor. Akıllı telefonlar muhtemelen Eylül veya Ekim ayında resmiyet kazanacak. Dolayısı ile görüntülerdeki telefonun Mate 30 Pro olup olmadığını öğrenebilmemiz için önümüzde birkaç ay daha var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim