Anlık Bildirim

Huawei Mate 20 Pro, yiyeceklerin kalori miktarını tespit ediyor

Huawei Mate 20 Pro'nun yapay zeka ve nesne tespiti özellikleri sayesinde yiyeceklerinizi kameraya tuttuğunuzzda yiyeceğin ismini, kalori miktarını ve gramajını görebilirsiniz.


Huawei Mate 20 Pro’nun kamerası donanımsal özelliklerinin yanında yazılımsal olarak da kullanıcının beğenisini kazanacak pek çok özelliğe sahip. Yiyecek tanımlama özelliği de bunlardan birisi.

Mate 20 Pro’nun yiyecek tanımlama özelliği sayesinde, yiyecekleri kameraya tutarak ismini ve kalori bilgisini görüntüleyebilirsiniz. Yiyeceklerinin kalori miktarını, gramına göre hesaplıyor. Örneğin 171 gram ağırlığındaki bir elmanın 92 kcal, 67 gram ağırlığındaki elmanın ise 36 kcal kaloriye sahip olduğunu tespit ediyor.

Yiyeceklerin kalori ve gramaj tespiti, yapay zeka teknolojisiyle yapılıyor. Mate 20 Pro’nun Kirin 980 yonga setinde çift nöral işlem motoru bulunuyor. Bu sayede nesne tespiti gibi yoğun güç gerektiren yapay zeka işlemlerini yapabiliyor. Yiyecek tanımlama özelliğinin yanında resim tablosu tanımlama, tarihi yapı ve bölge tanımlama gibi özellikler de Mate 20 Pro ile birlikte gelen özellikler arasında yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11794 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, Sağlık ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim