Anlık Bildirim

Huawei Mate 20 Pro'nun makro çekim örnekleri

Huawei Mate 20 Pro, fotoğrafçılık yetenekleri ile dikkat çekiyor. Üç arka kameralı ve yapay zeka destekli Huawei Mate 20 Pro'nun makro çekim yeteneklerini ele aldık.

Huawei Mate 20 Pro'nun makro çekim örnekleri Tam Boyutta Gör

Huawei Mate 20 Pro; geniş açı, ultra geniş açı ve telefoto lenslerden oluşan üçlü arka kamerası ile mobil fotoğrafçılığın güçlü temsilcilerinden biri. Mate 20 Pro’daki geniş açılı lens 40 MP çözünürlüğe, ultra geniş açılı lens 20 MP çözünürlüğe ve telefoto lens 8 MP çözünürlüğe sahip.

Huawei Mate 20 Pro’nun 20 MP çözünürlüğündeki ultra geniş açılı lensi, makro fotoğrafçılık için kullanılabiliyor. Bu lens ile 2,5 cm yakınlıktan makro fotoğraf çekimi yapabilirsiniz.

Telefonu bir nesneye yaklaştırdığımızda otomatik olarak makro moduna geçiş yapıyor. Daha iyi makro çekimi yapmak için kamera ayarlarındaki ‘Süper Makro’ seçeneğini aktif edebilir ve netliği arttırabilirsiniz.

Huawei Mate 20 Pro, makro yetenekleri ile rakiplerinin önüne geçmeyi başarıyor. Bir telefondan beklenmeyecek seviyede, yakın çekimler yapıyor. Mate 20 Pro ile elde ettiğimiz makro fotoğraflara aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim