Anlık Bildirim

Huawei, Kasım ayında dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sunacak

Samsung'un uzun bir süredir dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu üzerinde çalıştığı söylentileri mevcuttu. Görünen o ki Huawei, Koreli şirketten önce davranarak bu ilki gerçekleştirecek.
Samsung'un birkaç yıldan beri dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonu üzerinde çalıştığı söylentilerini sıkça duyuyoruz. Fakat Çinli Huawei'den gelen haberler bu ilki Samsung'un gerçekleştiremeyeceği yönünde. Zira son zamanlarda devasa Ar-Ge yatırımları yapan Huawei'nin önümüzdeki Kasım ayında, dünyanın ilk katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sunması bekleniyor.

Katlanabilir telefon, tablet gibi de kullanılabilecek

Sektöre yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Huawei yakın bir zamanda, katlanabilir akıllı telefon teknolojisi için yerli ve yabancı tedarikçiler ile görüşmeye başladığı yönünde. Amaç ise Samsung'tan önce davranarak akıllı telefon teknolojisinde bir ilke imza atmak. Samsung ve Apple'ın ardından dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Huawei, projenin patent başvurusunu da yapmış durumda.
Huawei'nin klasik katlanabilir telefonlarda olduğu gibi içe dönük bir katlanabilirlik sunacak cihazı, tamamen açıldığında ise geniş ekranlı bir tablet gibi kullanılabilecek. Akıllı telefonun hangi teknik özelliklere sahip olacağı bilgisi ise henüz netlik kazanmış değil. Yıllardır adeta yılan hikayesine dönen katlanabilir akıllı telefon teknolojisi Huawei ile somutlaşacak mı hep beraber göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim