Anlık Bildirim

Huawei, ABD yasağına rağmen 20 milyon Mate 30 satışı bekliyor

Huawei, ABD'nin uyguladığı ticaret yasağına rağmen yeni amiral gemisinden rekor satış bekliyor. Şirketin patronu Richard Yu, Çin'in desteği ile 20 milyon Mate 30 satmayı umduklarını açıkladı.
Huawei geçtiğimiz günlerde Mate 30, Mate 30 Pro ve Mate 30 RS Porsche Design adlı amiral gemisi telefonlarını tanıtmıştı. Resmi lansman etkinliğinden sonra bir açıklama yapan Huawei CEO’su Richard Yu, Çin'deki satışların desteğiyle 20 milyon Mate 30 serisi akıllı telefon sevkiyatı yapmayı umduklarını söyledi.
Deneyimli yönetici konuyla ilgili olarak "Bu yasağın Çin dışındaki satışlarımızı etkileyeceğini düşünüyorum. Ancak Çin satışları çok artacaktır, çünkü bu dünyanın en rekabetçi 5G amiral gemisi" ifadelerini kullandı. Daha önce ünlü analist Ming-Chi Kuo da Huawei'nin 2020'de Çin'de %45 ila %50 pazar payı yakalayabileceğini öngörmüştü.

Bootloader kilidi çözümü

Huawei, gelecekte piyasaya süreceği cihazlarda, Google Play uygulama ve servislerinin eksikliğini giderebilmek için alternatif yollar arıyor. Şirket kullanıcıların cihazlarındaki bootloader kilidini açmasına izin vermeyi planlıyor. Çinli üretici bu geçici çözümle Google uygulama ve servislerini telefonlarına geri getirmeyi hedefliyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3481 kez okundu.
14 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim