Anlık Bildirim

MacBook Pro hoparlörlerini patlatan Adobe Premiere Pro CC hatası düzeltildi

Geçtiğimiz haftalarda MacBook Pro üzerinde Adobe Premiere Pro CC kullanan kullanıcılar hoparlörlerinin patladığını belirttiler. Bu sorun yeni yazılım güncellemesi ile düzeltildi.
Hoparlör patlatan Premiere Pro hatası düzeltildi Tam Boyutta Gör
MacBook Pro sahipleri Adobe Premiere Pro CC’deki yazılım hatasından dolayı ilginç bir sorunla karşılaştılar. Premiere Pro CC kullanımı esnasında bazı kullanıcıların hoparlörleri aniden patladı. Haliyle birçok bilgisayarda kalıcı hasar meydana geldi. Adobe tarafından yayınlanan Premiere Pro güncellemesi ile bu sorun düzeltilmiş.

Az sayıda kullanıcı etkiledi

İlk olarak Adobe forumlarında ortaya çıkan sorundan az sayıda insanın etkilendiği belirtiliyor. Adobe yetkilisinin yaptığı açıklamaya göre 13.0.3 sürümüyle birlikte bu sorun giderilmiş. Sorunun sadece son çıkan MacBook Pro’lar ile yaşandığı da söylenenler arasında. Belirtilene göre ses artırma aracı kullanılırken oldukça yüksek bir cızırtı sesi başlıyor. Bu ses sonlandığında ise MacBook Pro hoparlörleri kullanılamaz duruma geliyor. Ayrıca sorunu videoya kaydetmeyi başaran bir kullanıcıyı aşağıdan izleyebilirsiniz:

Bu sorun sonucu bilgisayarında kalıcı hasar yaşayan kullanıcıların nasıl bir yol izleyeceği ile ilgili bilgi bulunmuyor. Sadece son çıkan MacBook Pro’larda yaşandığı için Apple gerekli onarım işlemlerini yapabilir. Bir yazılımın fiziksel hasara sebebiyet veren hataya sahip olması ise oldukça ilginç karşılandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim