Anlık Bildirim

Honor kaybolan telefon prototipini geri getirene 5000 Euro teklif ediyor

Honor Almanya’nın resmi Twitter hesabından paylaşılan bir gönderide kaybolan Honor prototipini bulana 5000 Euro ödül verileceği söyleniyor. İlginç olay hakkında detaylar haberimizde.
Honor kaybolan telefona 5000 Euro teklif ediyor Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon üreticileri resmi üretime geçmeden önce farklı prototiplerle cihazlarını test ediyorlar. Firma çalışanlarına verilen bu prototiplerin çalındığı veya kaybolduğu haberlerine daha öncesinde birçok kez denk geldik. Görünen o ki Huawei’nin alt markası Honor da benzeri bir sorun yaşıyor.

Almanya’da kayboldu

Honor Almanya resmi Twitter hesabından paylaşılan bir gönderi durumu ortaya çıkardı. Modeli belirtilmeyen bir Honor akıllı telefon prototipinin Almanya’da kaybolduğu belirtiliyor. Cihaz hakkında verilen tek detay etrafında gri koruma kılıfı olduğu. Bulanların de.support@hihonor.com’a ulaşmasını isteyen firma, 5000 Euro para ödülü de vereceğini söyledi.

Honor’ın pazarlama departmanından Moritz Scheidl isimli çalışan Düsseldorf’a ailesini ziyaret etmek için giderken telefon sırt çantasındaymış. Ancak eve geldiğinde telefonu bulamadığını belirtiyor. Yani cihazın çalındığına dair net bir bilgi yok. Çantadan düşmüş olma ihtimali de mevcut.

Prototip tahmin edebileceğiniz gibi Honor’ın tanıtmayı planladığı modellerden birine ait. Haliyle önemi de artıyor. Hatta büyük ihtimalle Honor’ın Mayıs ayında tanıtacağı yeni Honor 20 serisinden bir cihaz olma ihtimali oldukça yüksek. Bunlar Honor 20 Pro, Honor 20 Lite ve Honor 20 isimli modeller. Kaybolan prototip yanlış ellere geçerse cihazın tüm detaylarını tanıtılmadan önce görebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9379 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
honor, kayıp telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim