Anlık Bildirim

Honor ilk 5G özellikli telefonu için tarih verdi

Akıllı telefon üreticileri 5G özellikli telefon çıkarma konusunda birbirleriyle yarışıyor. Honor'un tepe yöneticisi George Zhao, ilk 5G'li telefonlarını ne zaman çıkaracaklarını açıkladı.
Oppo bugün bir açıklama yaparak ilk 5G özellikli telefonunu 2019'un üçüncü çeyreğinde piyasaya süreceğini duyurdu. Hemen ardından ise benzer bir açıklama Honor'dan geldi. Çinli şirketin mobil bölümünün başkanı George Zhao, 5G bağlantısını destekleyen ilk telefonlarını yılın dördüncü çeyreğinde çıkaracaklarını belirtti.
Deneyimli yönetici Honor olarak ana odak noktalarının, tüketicilere ne tür 5G deneyimi sunabileceklerini düşünmek olduğunu söyledi. Şirket ilk 5G'li telefonunda bile kullanıcılar için uzun süreli kullanılabilirliği sağlamak için çaba sarf ediyor. Bu da Honor'un 5G takvimi konusunda neden diğer Çinli akıllı telefon üreticilerinin biraz gerisinde kaldığını açıklıyor.

Amiral gemisi seviyesinde olacak

Zhao ayrıca teknik özellik (CPU/GPU) bakımından yetersiz uygun fiyatlı akıllı telefonlarda 5G desteği sunulmasını tasvip etmediğini belirtti. Bu sözlerden de Honor'un 5G özellikli ilk telefonunun, amiral gemisi kalitesinde bir cihaz olacağını anlıyoruz.
Zhao sözlerini tamamlamadan önce, 5G'li telefon satışlarının önümüzdeki yıl 100 milyona ulaşacağını ve Çin'in 100 milyon barajını geçen ilk ülke olacağını tahmin ettiğini söyledi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim