Anlık Bildirim

Honor, MediaTek işlemci kullanan yeni bir akıllı saat geliştiriyor

Honor tarafından geçtiğimiz ay tanıtılan Honor Magic Watch’a ek olarak, MediaTek platformunu kullanan yeni bir akıllı saat göründü. Honor ve Huawei yeni cihaz üzerinde birlikte çalışıyor.
Honor'dan MediaTek işlemcili akıllı saat Tam Boyutta Gör
Huawei, alt markası olarak doğan Honor ile birlikte yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor.  Bugün ise yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştıkları öğrenildi. Bluetooth SIG sertifikası için yapılan başvuruda bir kaç bilgi ortaya çıktı. Bunlardan ilginç olanı ise cihazın MediaTek platformunu kullanması.

ELF-G10 kod adı

Ortaya çıkan belgelerde cihazın ELF-G10 kod adına sahip olduğu görülüyor. Geçtiğimiz ay Huawei Watch GT modelinin biraz daha ince versiyonu olarak gösterilen Honor Magic Watch tanıtılmıştı. Bu akıllı saat ise yeni bir model olacak ama hakkında fazla donanım bilgisi bulunmuyor. Sadece Bluetooth 4.0 Low Energy kullanacağını ve genellikle pek tercih edildiğini görmediğimiz MediaTek platformunu içerdiğini öğrenebildik. Qualcomm’un giyilebilir cihaz pazarında elinin oldukça güçlü olduğu da düşünülünce neden böyle bir tercih yapıldığı merak konusu.

Cihazın Honor Band serisi bir ürün olup olmadığı düşünülüyordu. Ancak sızan belgede "Smart Watch" olduğu açık bir şekilde belirtilmiş. Hem Huawei hem de Honor kendi giyilebilir cihazlarına verdikleri önemi artırdılar. Bu yeni akıllı saatin neler sunacağı da heyecanlı bir şekilde bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim