Anlık Bildirim

Honor 8X için Android Pie güncellemesi yayınlanmaya başlıyor

Honor 8X'in Android Pie güncellemesinin beta süreci önümüzdeki hafta Çin'de başlıyor. Çok büyük olasılıkla Aralık ayında tüm Honor 8X kullanıcıları Android Pie güncellemesine kavuşmuş olacaklar.
Honor 8X için Android Pie güncellemesi yayınlanmaya başlıyor
 
Mobil teknoloji sektörünün lider üreticilerinden Huawei'in alt markası olan Honor, geçtiğimiz aylarda yüksek fiyat/performans oranı vaat eden, orta segment cihazı Honor 8X'i piyasaya sürmüştü. Ülkemizde de satışa sunulmuş ve oldukça fazla rağbet görmüş olan cihazın kullanıcıları için güzel bir haberimiz var.
Honor 8X'in Android Pie ve EMUI 9.0 güncellemelerinin beta süreci, gelecek hafta Çin'de başlayacak. Yalnızca Çin'deki kullanıcılar için yayınlanacak olan beta sürecinden sonra güncellemelerin kararlı sürümleri tüm Honor 8X kullanıcıları ile buluşmuş olacak.
Beta sürecinin ne zaman sona ereceğini ve güncellemenin global çapta ne zaman yayınlanacağını şu an için kestirmek zor. Ancak bir kaza bela olmadığı takdirde çok büyük olasılıkla bu yıl bitmeden tüm kullanıcılar Android Pie ve EMUI 9.0 güncellemesi almış olacaklar.
Öte yandan Honor tarafından yapılan güncelleme duyurusu serinin daha geniş ekranlı üyesi Honor 8X Max'ı kapsamıyor. Bu bakımdan cihazın Honor 8X ile birlikte güncelleme alıp almayacağı bir miktar kafa karıştırıcı bir konu. Ancak Honor 8 Max için de aynı zaman diliminde güncelleme yayınlanacağını düşünüyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim