Anlık Bildirim

Honor 8X, 15 milyon satış adedini geride bıraktı

Honor 8X’in 15 milyon satışı geride bıraktığı açıklandı. 23 Temmuz tarihinde Honor 9X ile güncellenmeye hazırlanan eski model, ülkemizde de popüler telefonlardan biri.
Honor 8X 15 milyon sattı Tam Boyutta Gör
Huawei’nin alt markası Honor, popüler birçok seriye ev sahipliği yapmaya başladı. Bunlardan biri de orta sınıfta yer alan Honor 8X modeli. Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında tanıtılan Honor 8X için önemli bir bilgi paylaşıldı. Cihaz bugüne kadar 15 milyon adet satmayı başardı.

Ülkemiz pazarında da mevcut

Ülkemizde de faaliyetlerine devam eden Honor firması, 8X modelini de Türkiye raflarına yerleştirdi. Hatta çeşitli marketlerde kampanyalarla satılan Honor 8X, haliyle ülkemizde de büyük kitlelere ulaşan, popüler modellerden biri haline geldi. Tabii ki bunun altındaki temel sebep fiyatına kıyasla kullanıcıları üzmeyecek donanıma sahip olması. Özellikle mevcut kampanyalara ek olarak indirim kodu kullanmak böylesine eşsiz özellikler sunan bir telefona çok daha uygun fiyatlarla sahip olmayı kolaylaştırdı. Örneğin siz de ülkemizde lider indirim kodu platformlarından biri olan AleRabat sayesinde n11 mağazasına özel indirim kodlarını kullanabilir, https://alerabat.com/tr/indirim-kodu/n11 linki üzerinden fiyatına kıyasla kullanıcıları üzmeyecek donanıma sahip olan 8X modeline en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Honor 8X, 6.5 inç boyutunda Full HD+ ekran ile geliyor. Yonga seti tarafında Huawei’den alışık olduğumuz Kirin 710 mevcut. Tercihinize göre 6 GB’a kadar RAM ve 128 GB’a kadar depolamaya ek olarak microSD hafıza kartı desteği de mevcut. Cihazın diğer özellikleri 20 MP + 2 MP arka, 16 MP ön kamera, 3750 mAh batarya, GPU Turbo şeklinde sıralanabilir.

Android 9 Pie sürümüne güncellenmeye başlayan model, 23 Temmuz tarihinde Honor 9X’in gelmesiyle geri plana düşmeye başlayacaktır. Başta Kirin 810 yonga seti olmak üzere, Honor 9X’in birçok yenilikle tanıtılması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim