Anlık Bildirim

Honor 20 serisi de Android Q güncellemesi alacak

Huawei geçtiğimiz günlerde mevcut 17 telefonu için Android Q güncellemesi yayınlayacağına dair güvence vermişti. Şimdi de şirketin alt markası Honor benzer bir açıklama yaptı.
Huawei, geçtiğimiz günlerde 17 akıllı telefonunun Android Q güncellemesi alacağını açıklamıştı. Bunun ardından şimdi de şirketin alt markası Honor benzer bir duyuru yaparak Honor 20 serisi için Android Q güncellemesi yayınlama sözü verdi. Yani böylelikle Honor 20, Honor 20i ve Honor 20 Pro modellerinin en son Android sürümüne yükseltileceği resmen doğrulandı.
Şirket yaptığı yazılı açıklamada, ayrıca tüm Honor akıllı telefon ve tabletlerin normal olarak güvenlik güncellemeleri ve Android güncellemeleri almaya devam edeceklerini belirtti. Aynı şey Play Store uygulamalarına erişim için de geçerli. Her şey tüm Honor cihazlarda normal şekilde çalışacak.

Müşteriler tedirgin

Şüphesiz ki ABD'nin Huawei'ye uyguladığı yaptırımlar şirketin müşterileri üzerinde büyük bir tedirginlik oluşturmuş durumda. Dolayısı ile Çinli şirketin bu yönde yaptığı açıklamalar Huawei ve Honor marka telefon satın almış veya satın almayı düşünenler için büyük bir önem teşkil ediyor. Ayrıca kullanıcıların kafalarındaki soru işaretlerini gidermek adına da yapılması gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim