Anlık Bildirim

Honda'nın küçük elektrikli otomobili Urban EV ilk kez görüntülendi

Japon üretici tarafından ilk kez 2017 yılında görücüye çıkan Honda Urban EV konsepti adım adım gerçeğe dönüşüyor. 2019'un ikinci yarısında üretim bandına çıkacak aracın ilk prototipi görüntülendi.

Honda'nın küçük elektrikli otomobili Urban EV ilk kez görüntülendi Tam Boyutta Gör
 

Honda’nın retro görünümlü elektrikli otomobil konsepti Urban EV, 2017 Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yoğun ilgi görmüş ve pek çok kişi aracın üretim bandına çıkacağı tarihi merak etmeye başlamıştı. Bu duruma daha fazla kayıtsız kalamayan Japon üretici, sevilen konseptten izler taşıyan üretim versiyonunun 2019 yılında tanıtılacağını açıklamıştı. Honda müşterilerine verdiği sözü tutacak gibi görünüyor. Zira adım adım gerçeğe dönüşen bu küçük otomobilin ilk prototiplerinden bir tanesi kameralar tarafından görüntülendi.

Konseptten gerçeğe dönüşen her otomobilde olduğu gibi Honda Urban EV’de de değişimin izlerini görmek mümkün. Tamamı kamuflajlı olan elektrikli modelde ilk gözümüze çarpan farklılık kapılar oluyor. Fuarda üç kapılı olarak tanıtılan araç, şimdilerde beş kapılı bir gövdeye bürünmüş durumda. Ayrıca konseptte arkaya doğru açılan kapılarda yerini standart önden menteşeli kapılara bırakmış.

Honda Urban EV konsept

Konsept modelde gördüğümüz gömme kapı kolları varlığını sürdürse de yerleri değişmiş. Arka kapı kolları pek çok yeni otomobilde gördüğümüz gibi C sütununa gizlenmiş. Prototipteki LED farlar konsepttekine benzer olsa da, arka taraftaki ışıklandırma grubunun yapısında değişikliğe gidilmiş. Ayrıca yan aynalar yerine kullanılan kameralar ve içerideki dijital dikiz aynası da üretim versiyonuna birebir taşınmış. Konsoldaki büyük bilgi-eğlence ekranı da varlığını sürdüren detaylar arasında.

Japon üretici Honda Urban EV’nin teknik özellikleri konusunda oldukça sessiz. Bu konuda bildiklerimiz yalnızca sızıntılardan ibaret ve bizlere elektrikli otomobilin 250 ile 350 kilometre arasında bir menzile sahip olacağını söylüyor. Honda Urban EV’nin üretimine 2019’un ikinci yarısında başlanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6809 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
honda urban ev, elektrikli araçlar ve honda elektrikli araç
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim