Anlık Bildirim

Yazdığınız her harf için 1 Cent ücret alan sohbet sitesi

Bir girişimci tarafından hazırlanan “Expensive Chat” isimli sohbet sitesi yazdığınız her harf için sizden 1 Cent ücret alıyor. Sohbete başlamak için kredi kartı bilgilerinizi giriyorsunuz.
Her harf için 1 Cent alan sohbet sitesi Tam Boyutta Gör
Marc Köhlbrugge isimli bir girişimci tarafından Expensive Chat isimli yeni bir sohbet sitesi açıldı. Ancak bu site yapısı itibariyle biraz farklı. Yazdığınız mesajdaki her harf için sizden 1 Cent ücret ödemeniz isteniyor. Site şimdiden 270 dolar toplamayı başarmış.

Kredi kartı bilgileri ile üyelik

Sitede mesaj göndermeden önce adınıza ek olarak kredi kartı bilgilerinizi de giriyorsunuz. Bu bilgileri girdikten sonra mesaj yollamaya başlayabiliyorsunuz. Ayrıca sitenin sol tarafında en çok mesaj yollayan (para harcayan) kişilerin listesi bulunuyor. Sitenin geliştiricisi bunu bir sosyal deney olarak düşündüğünü söylüyor. Mesaj atan kişiler arasında ise ilan paylaşan insanlar bile mevcut. Örneğin bazı geliştiriciler site adreslerini paylaşarak iş arayışına girmişler.

Marc Köhlbrugge eğlence amaçlı başlattığı bu projenin daha farklı özelliklere kavuşabileceğini söylüyor. Örneğin bir ünlüyle mesaj başına 10 dolar ödeyerek sohbet edebilir ve bu paranın bir hayır kurumuna gitmesini sağlayabilirsiniz. Tabii ki güvenliğiniz için bu siteye kart bilgilerinizi girmemeniz daha doğru olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7159 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
harf başına ücret, ücretli sohbet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim