Anlık Bildirim

Harry Potter: Wizards Unite, 25 ülkede daha indirilmeye sunuldu

Artırılmış gerçeklik tabanlı Harry Potter: Wizards Unite geçtiğimiz günlerde çıkışını yapmıştı. Bugün ise 25 ülkede daha indirilmeye sunuldu. Aralarında maalesef ülkemiz bulunmuyor.
Harry Potter: Wizards Unite yayılıyor Tam Boyutta Gör
Pokemon GO oyunun yapımcısı Niantic, bu sefer Harry Potter dünyasını önümüze getiriyor. Geçtiğimiz günlerde ABD, İngiltere Avustralya ve Yeni Zelanda için çıkışını yapan Harry Potter: Wizards Unite oyunu 25 ülkeye daha yayılıyor.

Listede Türkiye bulunmuyor

Konum tabanlı artırılmış gerçeklik oyunu dendiğinde ilk akla gelen Pokemon GO oluyor. Harry Potter: Wizzards Unite de yine aynı mantığa sahip bir oyun. Bu sefer önceki oyundan tecrübeli olan Niantic, kademeli olarak farklı ülkelere çıkış yapıyor. İndirilmeye sunulduğu 25 yeni ülke sırasıyla şu şekilde; Avusturya, Belçika, Brunei Sultanlığı, Kanada, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İzlanda, Hindistan, Endonezya, İrlanda, İtalya, Lüksemburg, Malezya, Meksika, Hollanda, Norveç, Papua Yeni Gine, Filipinler, Portekiz, Singapur, İspanya, İsveç, İsviçre. Görebileceğiniz üzere aralarında maalesef ülkemiz bulunmuyor.

Pokemon GO oyunu da benzer şekilde Türkiye’den indirilemiyordu. Buna rağmen büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başarmıştı. Harry Potter: Wizards Unite oyunu da şimdilik resmi olarak ülkemize gelmeyecek gibi. Yani oyunu denemek isteyenlerin yine farklı yöntemlere yönelmesi gerekebilir. Aşağıdaki tanıtım videosu üzerinden oyununun oynayışı hakkında bilgi sahip olabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim