Anlık Bildirim

Hangi Galaxy amiral gemisi ne kadar sattı? Hepsi bu infografikte

Amiral gemisi serisiyle büyük başarı sağlayan Samsung, 2017 için de beklentileri yükseltmiş durumda. Yayınlanan yeni infografikle Galaxy amiral gemilerinin kaç adet sattığına göz atıyoruz.
Samsung, hem Galaxy hem de Galaxy Note serisi amiral gemisi cihazlarıyla başarılı bir performans sergiliyor. Ancak rekabet, Galaxy Note 7 ile ortaya çıkan sıkıntıyla birlikte daha da zorlaşmış durumda. Bu nedenle Galaxy S8'in Android akıllı telefon sektörü için "oyunu değiştiren" bir model olması gerekiyor. Şirket, 60 milyon adetlik bir sevkiyat hedefliyor ve cihaz hakkında duyduğumuz söylentiler doğruysa, Güney Koreli teknoloji devi 2017 takvim yılı için yüksek bir satış grafiği yakalayabilir. Şimdi hep birlike Galaxy amiral gemilerinin şirket için harika işler çıkardığını gösteren infografiğe göz atalım.
Yayınlanan verilere baktığımızda, Galaxy S4'ün bugüne kadar şirketin akıllı telefon satışlarında ulaştığı en tepe nokta olduğunu görüyoruz. İnfografiğe göre şirket bu modelden 70 milyon adet satmayı başarmış. Çift video kaydı ve diğer benzersiz özellikleri ile bu model en popüler Galaxy amiral gemisi haline gelmiş durumda. Bu başarı Galaxy S5'in daha kötü olduğunu göstermiyor. Aslında bu amiral gemisi batarya değiştirebilme opsiyonunu korudu ancak aynı zamanda premium bir akıllı telefon olarak etiketlenmedi.
Bu süre zarfında, OnePlus One piyasaya sürüldü ve kullanıcılar daha iyi fiyatlı bir alternatif sahibi oldular. Bu nedenle Samsung, daha pahalı bir seçenek olan Galaxy S5'i satmakta zorlandı. Şirket daha sonra Galaxy amiral gemisi serisine Galaxy S6'nın ortaya çıkmasını sağlayan tamamen yeni bir makyaj uygulamaya karar verdi. Kullanıcılar şirketi microSD kart yuvasının kaldırılması ve böylesine bir cihazda düşük kapasiteli bir batarya kullanması nedeniyle eleştirdi.
Şirket daha sonra Galaxy S7 ve büyük kardeşi Galaxy S7 edge lansmanıyla eleştirmenlerin beğenisini toplamayı başardı. Samsung'un 2017'de tüketicileri daha mutlu edecek bir amiral gemisi çıkarmasını bekliyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14457 kez okundu.
30 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, satış ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim