Anlık Bildirim

Hamileliğiniz Owlet Band’a emanet

CES 2019 fuarında sahneye çıkan Owlet Band hamilelik takip bandı, sürekli doktora gitme ihtiyacını ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Bant bebeğinizin kalp atışlarını ve tekmelerini takip edebiliyor.

Hamilelik süreci özellikle bayanlar için çok hassas takip edilmesi gereken bir süreç olarak görülüyor. Farklı üreticiler de yardımcı olmak açısından hamilelik sürecini takip edebilecek çözümler ortaya koyuyor. Owlet Band bunlardan birisi.

Owlet Band özellikleri ve fiyatı

Hamile kadınların bel ve karın kısmını tamamen saran Owlet Band pasif EKG teknolojisini kullanıyor. Bel ve karın bölgesindeki küçük plastik sensörler sürekli olarak bebeği takip ediyor. Nabız ve tekmeler kontrol edilirken annenin de kasılmaları ve uyku pozisyonları takip ediliyor.

24 haftadan itibaren kullanılabilen cihazın üzerindeki küçük parça Bluetooth ile akıllı telefonlarınıza bağlanıyor ve uygulamada tüm verileri grafik olarak görebiliyorsunuz. Ayrıca bebeğin kalp atışlarını da dinleme imkânınız oluyor.

Üreticiler hamilelik bandının ayrıca bebeğin gelişimi ile ilgili sürekli veri topladığı için bilimsel araştırmalarda da önemli bir kaynak haline geleceğini ifade ediyor. Owlet Band çözümü 300$ civarında bir fiyat etiketi ile satılacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim