Anlık Bildirim

Halo: The Master Chief Collection'ın PC sürümüne ait fiyat duyuruldu

Microsoft E3 2019 konferansında Halo: The Master Chief Collection’ın PC sürümünden haberlere de yer verdi. Paketteki oyunlar hazır oldukça yayınlanacak. İlk çıkacak oyun ise Halo 3:ODST.

Halo: The Master Chief Collection'ın PC sürümüne ait fiyat duyuruldu Tam Boyutta Gör

Microsoft E3 2019 konferansında yaptığı birçok duyurunun yanında, Halo: The Master Chief Collection’ın PC sürümünden haberlere de yer verdi.

Paylaşılan bilgilere göre Steam ve Microsoft Mağazası üzerinden satın alınabilecek paket içeriğinde bulunan oyunlar hazır oldukça yayınlanacak ve süreç, ilk oyun olan Halo: Reach’in Haziran ayı içerisinde çıkmasıyla işlemeye başlayacak. Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4 sırayı takip eden diğer oyunlar olacak.

Toplam fiyatı 55 dolar olarak duyurulan Halo: The Master Chief Collection’da Halo 3: ODST için beş diğer oyunlar için ise 10’ar dolar fiyat biçilmiş durumda. Yani toplam paket, 55 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Steam ve Microsoft Mağazası’nın paket için ülkemizde ne gibi bir fiyat politikası izleyeceği ise belli değil. Halo: The Master Chief Collection paketi, “Xbox Game Pass PC” yöntemiyle de (Xbox game pass ultimate'ı satın aldıktan sonra (6 tl) microsoft store'dan xbox beta uygulamasını indirip kullanabileceği ifade ediliyor) oynanabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim