Anlık Bildirim

Haftaya BİM ve A101 mağazalarında çok iddialı teknolojik ürünler var

Teknoloji meraklılarının önemli duraklarından birisi haline gelen BİM ve A101 mağazalarında haftaya güzel bir fırsat var. Yeni tanıtılan Galaxy J7 Duo modeli çok uygun bir fiyattan satışta.

Raflara çıkacak teknolojik ürünlerin oldukça merak edildiği BİM ve A101 mağazalarında gelecek hafta hangi ürünlerin olduğunu sizler için bir araya getirdik. 7 Haziran A101 ve 8 Haziran BİM aktüel ürünler aşağıda.

A101 7 Haziran aktüel ürünler

A101 bu sıralarda önemli markalara ait televizyonları getirmeye başladı. Haftaya yine Toshiba marka bir televizyon satılacak. Bununla birlikte Vestel güvencesinde olduğu için muhtemelen üretim de Vestel tarafından yapılıyor.

50 inçlik Ultra HD televizyonda dahili WiFi, Bluetooth bağlantıları ve Netflix gibi uygulamaların olduğu Smart Portal özellikleri var. Donanım tarafında HDR 10 desteği, XSound güçlü ön hoparlörler, gelişmiş görüntü kalitesi mevcut. Model numarası olmadığı için tam özellikleri bilemiyoruz ancak 50Hz veya üzeri olması kuvvetle muhtemel. Fiyatı ise 2499TL.

Telefon olarak Samsung’un yeni modellerinden Galaxy J7 Duo yer alıyor. 5.5 inçlik Super AMOLED HD ekrana sahip olan telefona 8 çekirdekli Exynos 7885 yonga seti güç veriyor. 3GB RAM ve 32GB depolama kapasitesi ile desteklenen telefonda 13M+5MP çözünürlüğünde arka kamera mevcut.

Ön kamera 8MP çözünürlüğünde iken 3000mAh kapasiteli batarya çıkarılabilir olarak belirtilmiş. Android 8.0 Oreo işletim sistemi üzerinde çalışan telefon 1349TL fiyat etiketine sahip ve Samsung Türkiye garantili.

 

Haftaya BİM ve A101 mağazalarında çok iddialı teknolojik ürünler var Tam Boyutta Gör

BİM 8 Haziran aktüel ürünler

BİM mağazalarında gelecek hafta daha çok araç içi ve tatil ürünleri mevcut. Bu takımdan kayda değer bir teknolojik ürün yer almıyor. Sadece 12 Haziran tarihinde 10 000 mAh kapasiteli Sony powerbank dikkat çekiyor. Fiyatı ise 75TL.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
137778 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bim 8 haziran, a101 7 haziran ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim