Anlık Bildirim

HTC, 11 Haziran tarihinde yeni bir telefon tanıtacak

Bugün paylaşılan posterle birlikte HTC’nin 11 Haziran tarihinde yeni bir telefon tanıtacağı ortaya çıktı. Tahminlere göre yeni modelin HTC U19e olması bekleniyor.
HTC yeni bir telefon tanıtacak Tam Boyutta Gör
Bir dönemin Android tarafındaki önemli üreticilerinden olan HTC, daha sonrasında hızlı bir düşüş trendine girdi. Çeşitli denemelerine rağmen eski günlerine dönmeyi bir türlü başaramayan firma, görünen o ki hala vazgeçmemiş. 11 Haziran tarihinde yeni bir telefon tanıtılması bekleniyor.

HTC U19e

Henüz net bir bilgi olmasa da 11 Haziran tarihinde tanıtılacak cihazın HTC U19e modeli olacağı tahmin ediliyor. Nisan ayında 2Q7A100 model numarasıyla AnTuTu ve Geekbench’de görülen cihaz, Snapdragon 710 yonga seti, 6 GB RAM ve Android 9 Pie işletim sistemine sahipti. Hatta NCC sertifikası sayesinde aşağıdaki tasarım şemasına da ulaşılabildi.

HTC yeni bir telefon tanıtacak Tam Boyutta Gör

Ortaya çıkan yeni duyumlar ise telefonun 6 inç boyutunda ekran ve 3900 mAh batarya ile geleceği yönünde. Quick Charge 4.0 hızlı şarj desteği de bulunacak. Şemalardan görüldüğü kadarıyla yeni modelin hem ön hem de arkasında çift kamera paketi göreceğiz. Diğer detayları ise şimdilik gizemini korumaya devam ediyor. 11 Haziran tarihinde fiyatı dahil tüm bilgileri resmiyet kazanacaktır.

Android telefon pazarı tamamıyla Çinliler tarafından ele geçirilmiş durumda. Etkileyici donanımı, uygun fiyat ile birleştiren Çinli firmalar Sony, LG ve HTC gibi bir dönemin önemli üreticilerini geri dönülemez noktalara sürükledi. HTC U19e modeli firma için bir değişim yaratacak mı hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim