Anlık Bildirim

HTC hangi telefonlarının Android 9.0 Pie güncellemesi alacağını duyurdu

Akıllı telefon kullanıcıları cihazlarının Android 9.0 Pie güncellemesi alıp almayacağını merak ediyor. HTC bu konuda bir açıklama yaparak hangi telefonlarını en son sürüme yükselteceğini açıkladı.
Android'in en son sürümünün cihazlarına ne zaman geleceğini merak eden çok sayıda kullanıcı var. HTC hangi akıllı telefonlarının güncellemeyi alacağını duyurarak en azından kendi müşterileri için bu bekleyişi sona erdirdi. Şirket 2017 ve 2018 yıllarında piyasaya sürülen telefonlarının güncelleme alacağını doğruladı. Buna göre HTC U11, U11 Plus, U11 Life ve U12 Plus modelleri Android Pie'a yükseltilecek.
Şirketin eski cihazlarının daha sonraki bir tarihte güncellemeyi alıp almayacağını bilmiyoruz ancak şu anda resmen onaylanan telefonlar bunlar. Maalesef HTC bu telefonların güncelleme alacağını açıklasa da ne zaman yayınlayacağı konusunda bir bilgi vermedi. Bu da Android Pie güncellemesinin haftalar veya aylar sonra cihazlara gönderilebileceği anlamına geliyor.

Güncelleme takvimi açıklanmadı

Samsung’un orta sınıf telefonlarından bazıları ancak 2019'da Oreo güncellemesi alabilecek. Yani güncelleme onaylansa bile cihazlara gönderilmesi hayli uzun sürebiliyor. HTC'nin en kısa zamanda Android Pie dağıtım takvimini açıklayarak daha somut bilgiler vermesini umuyoruz. Her halükarda bu cihazlar için güncellemenin doğrulanması bile sevindirici.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim