Anlık Bildirim

HTC Exodus 1s resmen doğrulandı

HTC’nin beklentileri aşan Exodus blok zinciri tabanlı akıllı telefonu bu yıl da devam edecek. Firma orta seviyeye hitap eden Exodus 1s akıllı telefon modelini hazırlıyor.

HTC’nin bu yıl akıllı telefon pazarında nasıl bir strateji izleyeceği merakla bekleniyordu. Önümüzdeki aylarda en az bir amiral gemisi telefon beklenirken firmanın blok zinciri tarafına daha fazla yatırım yapacağı anlaşılıyor.

HTC Exodus 1 özellikleri

HTC Merkeziyetçi Olmayan Strateji bölümü başkanı Phil Chen yaz aylarında Exodus 1s adında yeni bir akıllı telefon piyasaya süreceklerini açıkladı. Telefon biraz daha orta seviyeyi hedefleyecek ve 250$-300$ bandında olacak.

HTC Exodus 1s için en kayda değer gelişme tam bir Bitcoin nodu barındıracak olması. Bunun anlamı tüm blok zinciri geçmişinin telefondan görülebilecek olması. Normalde 200GB boyuta sahip olan geçmişin özel bir teknikle 10GB seviyesinde tutulacağı ifade ediliyor. Ayrıca kullanıcılar Bitcoin transferlerini cüzdanlarını kullanmak yerine doğrudan ağa gönderebilecekler.

Yine telefonda güvenli bir para saklama alanı sunan Zion ara yüzü yer alıyor. Bitcoin, Litecoin, ERC-20 ve ERC-721 tabanlı pek çok kripto para Zion içerisinde saklanabiliyor. Ayrıca buradan para transferi de yapabiliyorsunuz. Diğer taraftan özel donanımlar gerektirdiği için telefondan madencilik yapmak mümkün değil.

HTC Exodus beklentilerin üzerinde satış rakamlarına imza attı ve tüketicilerin blok zinciri teknolojilerini ceplerinde taşımak istedikleri anlaşılıyor. HTC bu bakımdan önümüzdeki yıllarda daha fazla Exodus telefonu piyasaya sürecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim